logo
logo

Onze werkwijze

U bent op zoek naar een financieel product en u heeft reeds een advies gehad? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Aan de hand van uw advies verzorgt Het Bemiddelingsloket de invulling van het advies middels de best passende producten tegen vaste, lage prijzen.

Bemiddel only
Voor het advies vertrouwt u op uw accountant, financieel planner of uw financieel specialist. Via uw adviseur heeft u een advies ontvangen. Doordat uw adviseur niet bemiddelt in producten, heeft u de garantie dat het advies niet is gestuurd naar een bepaald product of aanbieder.

Het Bemiddelingsloket werkt volgens het ‘bemiddel only-concept’. Dat betekent dat wij zelf geen adviezen geven, maar dat wij het advies dat u reeds heeft gehad gebruiken als basis voor de bemiddeling. U hoeft bij ons dus niet opnieuw advies te kopen. Wij vragen u om het adviesrapport aan ons te overleggen.


Financiële apotheek
Ter verduidelijking van onze werkwijze maken we vaak het vergelijk met de huisarts en de apotheker. Voor een diagnose (advies) en voorschrift voor medicatie (product) gaat u naar de huisarts. Het beste medicijn krijgt u vervolgens van uw apotheker. Uw adviseur vervult de rol van (financiële) huisarts. Het Bemiddelingsloket die van financiële apotheker. Het Bemiddelingsloket gaat voor u op zoek naar het beste financiële product, passend bij uw situatie.

Een nauwe samenwerking tussen partijen is essentieel, maar wij hebben geen (financiële) band met uw adviseur.

Machtiging
Wilt u uw adviseur betrekken bij de bemiddeling? Machtig dan uw adviseur zodat hij, (mede) namens u mag optreden. Als u uw adviseur machtigt, houden wij ook uw adviseur op de hoogte van de ontwikkelingen tijdens het aanvraagproces. U kunt uw adviseur machtigen tijdens het aanmeldproces of door gebruik te maken van het machtigingsformulier op onze documentenpagina.

Na het afsluiten
Ook in de toekomst, na het afsluiten, kunt u bij ons terecht voor al uw vragen en aanpassingen over uw producten. Heeft u (opnieuw) behoefte aan advies? Dan verwijzen u naar uw adviseur. Als u weet wat u wilt, dan kunt u direct bij ons terecht. Het Bemiddelingsloket is ook uw aanspreekpunt voor en namens de aanbieders.

Kwaliteit
Onze werkwijze is vernieuwend in de markt. Ervaren mensen helpen u bij de totstandkoming van uw producten. Onze medewerkers zijn Erkend Hypotheekadviseur, Hypothecair planner, Federaal Financieel Planner of Master in Financial Planning. U weet dus zeker dat u zaken doet met een professionele dienstverlener. Bij ons geldt kwaliteit in dienstverlening, bedrijfsvoering en integriteit als standaard.

Toezicht
Het Bemiddelingsloket  is een handelsnaam van Financieel Support Nederland BV en staat onder toezicht van en beschikt over een vergunning bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM), onder nummer: 2013125.


Wij beschikken over een klachtenregeling en zijn aangesloten bij het onafhankelijke klachteninstituut Kifid, onder aansluitnummer: 300.008977. Wij volgen het bindend advies. Uiteraard beschikken wij over een adequate beroepsaansprakelijkheidsverzekering die dekking geeft voor gevolgen van beroepsfouten.

Tot slot zijn wij aangesloten bij Open Companies van Graydon en beschikken over het certificaat Financieel Gezond. Dat houdt in dat ons bedrijf behoort tot de top van financieel gezonde bedrijven in Nederland.

 graydon2F NL middel jpg

Stel uw vraag!

Stel gratis uw vraag aan één van onze specialisten.

Contact

Mijn Hypotheekdossier