logo
logo

Over ons

Uit overtuiging en passie

Met de invoering van het provisieverbod in 2012 is voorspeld dat er een scheiding zou gaan ontstaan tussen advies en bemiddeling. Steeds meer onafhankelijk adviseurs maken de keuze om zich enkel te richten op het geven van financieel advies. De bemiddeling, de totstandkoming, van de financiële producten laten ze over aan specialisten. 

Wij geloven in deze ontwikkeling en zijn om die reden in 2012 gestart met Het Bemiddelingsloket. Wij zijn overtuigd dat advies en bemiddeling niet perse door één en de zelfde persoon gedaan moet worden. Een goed advies, gegeven door een ander, kan prima dienen als basis voor de onafhankelijke invulling. Door deze scheiding komt financieel advies gemakkelijker, beter en meer betaalbaar beschikbaar aan consumenten, terwijl de bemiddeling tegen lagere kosten kan plaatsvinden. Met de juiste instrumenten en een samenwerking tussen u en uw adviseur is dit mogelijk.

Het Bemiddelingsloket is een handelsnaam van Financieel Support Nederland BV. Sinds 2001 zijn wij actief in de financiële dienstverlening. De directie wordt gevoerd door Harrie-Jan van Nunen.

Harrie-Jan van Nunen MFP

Harrie Jan van NunenHarrie-Jan van Nunen is sinds zijn afstuderen in 1994 altijd actief geweest in de hypotheekbranche. In 2009 is hij afgestudeerd aan de Erasmus universiteit als Master in Financial Planning. Na een aantal jaren gewerkt te hebben voor een landelijke adviesketen besloot hij rond het millennium om voor zich zelf te beginnen. Daarbij is hij zich gaan richten op het geven van financiële adviezen en de bemiddeling in financiële producten aan particulieren en MKB-ondernemers

Daarnaast is hij toen begonnen met het geven van opleidingen en trainingen aan financieel dienstverleners en het verzorgen van permanente educatie. Deze trainingen worden verzorgd in opdracht van verschillende gerenommeerde opleidingsinstituten in de financiële branche.

EH-BEELDMERK-FCZijn brede kennis van en ervaring in het vak werden in 2006 bevestigd in zijn verkiezing tot Hypotheekadviseur van het Jaar door de Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs (SEH).

Regelmatig publiceert Harrie-Jan artikelen in vakbladen en tijdschriften. Sinds 2009 is hij hoofdredacteur van het Vakblad De Hypotheekadviseur. Daarnaast is hij als financieel expert en columnist verbonden aan DFT Geld de financiële website van De Financiële Telegraaf. Journalisten van (landelijke) dagbladen en makers van televisieprogramma’s weten hem ook regelmatig te vinden voor het geven van een visie of mening.

Naast boven genoemde werkzaamheden is Harrie-Jan sinds 2001 als commercieel directeur verbonden aan De Financiële Makelaar. De Financiële Makelaar is een serviceprovider gespecialiseerd in het bemiddelen in hypotheken, kredieten en daaraan gerelateerde producten in opdracht van onafhankelijk financieel adviseurs. Deze kennis en ervaring hebben er toe geleid dat hij in 2012 is gestart met Het Bemiddelingsloket. Een plek waar consumenten met een advies terecht kunnen, op zoek naar een financieel product.

Het Bemiddelingsloket is onafhankelijk

Het Bemiddelingsloket is volledig onafhankelijk. Geen enkele bank, verzekeraar of tussenpersoon heeft een deelneming, financieel belang of stemrecht in deze onderneming. Ook maken wij geen afspraken met banken en verzekeraars over omzetdoelstellingen of productie-eisen. Zo kunnen wij u, zonder beperkingen bedienen met een eerlijk product.

Het Bemiddelingsloket is transparant

Financieel Support Nederland is aangesloten bij Open Companies van Graydon en beschikt over het certificaat Financieel Gezond. Dat houdt in dat ons bedrijf behoort tot de top van financieel gezonde bedrijven in Nederland.

 Open Profiel Bedrijfsgegevens op OpenCompanies

Stel uw vraag!

Stel gratis uw vraag aan één van onze specialisten.

Contact

Mijn Hypotheekdossier